ASSALAMUALAIKUM ! SELAMAT DATANG KE BE-LOG SAYE..SPE2 YANG DA SINGGAH TU PANDAI2 LA FOLLOW YER ANAK2~ SALAM :)

PUKOL BAPE DEK ?

Tuesday, February 28, 2012

Thanks for the H A D I A H ^___^

Haii..Salam untuk semua warga 'beloggg'. Saya harap anda-2 semua baik-2 sihat-2 serta makin COMEL seperti saya. wahh ! *mengade2. haha. AWAK-2 semua rindu tak dengan saya ? mesti tak kan. kbaii. jangan nak sambung baca okay. stop la. apa lagi ? HAHAHA. *ketawa syaitonnn. :DD . Saya hendak cerita serba sedikit teantang birthday saya pada 25.02.2012 hari Sabtu lalu. (skemagilerrrayat) . 

*Mula-mula (24.02.2012. Jumaat )

Saya balik dari class dan turun bas, tiba-2 kawan-2 salam and cakap ! "happy birthday ! semoga comel cantik selalu." sorry aku tambah2 sikit., padahal H.B je. haha :DD. dorangg cakap dorangg tak dapat nak sambut birthday aku sebab dorang ada hal untuk pergi beli kain HIJAU untuk sukan Bornea club hari sabtu nanti. then, dorangg pergi lah menuju ke KTM. (keretapi tanah melayu). ok. Selepas itu kakak saya bawa saya ke officedimana tepat dia bekerja. Saya tengah busy balas mesej kawan saya, tiba-tiba dia bawak satu Selendang. saya ingat dia nak basuh then saya biarlah, tiba-tiba dia TUTUP mata sata dan dia sambut bufday saya dengan 1 biji kek, 10 batang lilin . Saya menangis, sebab tak dapat sambut dengan kawan-2 yang lain. Hati rasa gembira balik bila dia bagi saya HADIAH. haha . Kakak (NURUL AIN MOHD DIN) bagi dan kawan lagi sorang iaitu SALINAH ABDUL SHA. :D nak tahu hadiah apa ?


*Terimakasihh NURUL AIN (kakak kesayangan).
Saya sangat suka hadiah Handbag si leopard yang awak bagi kat saya. ! muahmuah :*

*Thanks SALINAH bagi itew 'cekeletttt' heee !
 iloveyouuuu sayangggs myLESBOO ! <3
          

Malam itu juga ibu&ayah ambil saya untuk pulang ke rumah Sepang. Dalam perjalanan kami berbual, 
bila nak sampai je rumah jam menunjuk kan pukul 12 tepat ! apa lagi tunggu ? *Nyanyian keramat mula berkumandang. bukan di radio, dari suara-2 KESAYANGAN saya . Thanks 
FAMILY TERCINTA <3 <3
Saya masuk je DALAM BILIK ada satu kotak, tapi saya tak usik pon, then MR.KACANG call. Dia suruh saya buka, then saya tengok 'POS LAJUUU' laju tak laju laaa..kuengg kuenggg~ ! haha. Ada kat kotak tuh ada nama "?" saya kenal lama dah budak tuu. saja lah tu buat suprise ! TANJATT MAKKK ! haha. Tengah-2 call, saya bukak lahhh. and saya menjerit ! sebab dalam kotak tu ada bende nihhh !-->

*Thanks fer 'Patungg serammm' yang Bie bagi. Syg HARGAI sangat-2 !
 syg SUKEE ! thanks again BIE ! ILOVEYOUSOMUCH ! <3

Lepas itu, saya tengok ada satu lagi sampul surat, dan 1 bunga daripada kertas. Then saya bukak laa. Sya senyumm je tengok HADIAH dari adik saya Aiman yang paling lasttttttt sekali. ce tengok ! ce tengok ! Suwitttttt wiwitttt kans ? --->

*Thanks sayangggg ~ Along SAYANG Aiman sangat-2 !
muahhmuahh ! ;*

Sabtu (25.02.2012) Sambut BUFDAYYY !
-Har ini tunggu ayah and ibu balik kerja, sebab malam tu ayah cakap nak Belanja saya KARAOKE ! WEHAWWW !. haha. *macam Angrybird je perangai aku ni. tak pandai Sabar. ! haha. Lepas dari karaoke ayah belanja makan KFC lagi. gemokkkk la saya nanti macam BLUEHIPPO ! haha. winkwink* ;-)


*Saya nampak tak cantik sebab cahaya lampuuu yang tidak mengizinkan serta
camera telefon 3310i  saya tidak bermakna bagi saya. HAHAHA. (mana ada dah telefon mcm tu dah. haha ) btw, THANKS AYAH  ! sebab hadiahkan BAJU. sorry ta sempat tangkap ! hewhew :D

Selepas itu, Ibu saya hadiahkan saya iniiiiiiii~ ----?
*thanks IBUUUUU ! iloveyouuuuuuu <3 <3 <3
P/s : Jelessssss la tuhhhhhhh kannnsss ? Saya sebenarnyaaa tak mintak apa-2 pon sbenarnya, saya nak kalian semua sayang saya macam saya sayanggg awak semuaa..Tapi pemberian Kalian semua saya akan simpan, jaga elok-2 dan saya HARGAI ! THANKS FER EVERYTHING ! <3 <3
P/s lagi sekali : See ! dah ada PERENGGAN KAN BELOGGGG SAYA ? pening lagi ? kalau pening lagi mari saya bawa anda ke KLINIK ! --" *saya kena marah dengan mr.kacanggg sebab 'belog tak de perenggan. HAHA :DDD









2 comments:

nurul saberilla said...

follow cini... follow bella balik ok thanks http://nurul-bella91.blogspot.com

nurul saberilla said...

follow cini... follow bella balik ok thanks http://nurul-bella91.blogspot.com